Welcome Stockaholics!

We are a new and fast growing financial forum! Sign up for free and let's talk stocks!

  1. Do you want to help develop this community? We are looking for contributions from investors and traders like you! What stocks do you follow? What is hot right now? Sign up and get in on the ground floor of the newest, fastest growing financial forum!
    Dismiss Notice
  2. You will notice a live chat widget on the right. Click in to join us and lets hear about how you nailed that last UWTI trade!
    Dismiss Notice

Can't "quote"

Discussion in 'Forum support' started by surfsup, Aug 4, 2016.

  1. surfsup

    surfsup Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    196
    Likes Received:
    48
    If I click "quote" then scroll down to post and click "insert quotes" or whatever that button is called, I get an error quote not found. Been doing this for about 4 weeks now. Annoying. Any way to fix this?
     
  2. surfsup

    surfsup Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    196
    Likes Received:
    48
  3. bigbear0083

    bigbear0083 Content Manager
    Staff Member

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    23,358
    Likes Received:
    8,460
    test test ...

    ed: works perfectly fine for me ...

    how about when you simply click the "reply" button? does it quote the post into the reply box?

    not sure what the deal is there but its definetly on your end
     
  4. surfsup

    surfsup Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    196
    Likes Received:
    48
    Yes that works. I will use that from now on.
     
  5. StockJock-e

    StockJock-e Brew Master
    Staff Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    7,189
    Likes Received:
    2,182
    Quote button is used for quoting multiple posts in a response.

    I shall demonstrate below.
     
  6. StockJock-e

    StockJock-e Brew Master
    Staff Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    7,189
    Likes Received:
    2,182
    See?

    Works great!;)
     
    Tiptopptrader likes this.
  7. surfsup

    surfsup Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    196
    Likes Received:
    48
    Doesn't work for me to do multiple quotes, single quotes or anything. Not sure what's up. I don't really need multiple quoting capability.
     
  8. StockJock-e

    StockJock-e Brew Master
    Staff Member

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    7,189
    Likes Received:
    2,182
    Its working, you are just skipping over the "insert quote" button that shows up, trust me, its there!
     

Share This Page